Συνάντηση Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με τον Γιάννη Αναστασίου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, μετά από πρόσκλησή της, είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου, με αντικείμενο συζήτησης τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον Δήμο Βόλου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές ως πολύ θετική. Υπήρξε ταύτιση απόψεων ως προς την αναγκαιότητα συνεργασίας των πολιτικών και αυτοδιοικητικών προοδευτικών δυνάμεων της πόλης, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στον κ. Αναστασίου ν’ αναπτύξει τις θέσεις του ως προς το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ώστε να τεθεί ως επικεφαλής ενός κοινού ψηφοδελτίου που θα υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ, τον ΣΥΡΙΖΑ, και άλλες πολιτικές και αυτοδιοικητικες δυνάμεις της πόλης, στην ιδιαίτερη εκλογικά σε πανελλαδικό επίπεδο περίπτωση του Δήμου Βόλου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων επεσήμαναν την αναγκαιότητα να δοθεί από όλες τις πλευρές επαρκής χρόνος στην διαβούλευση των εμπλεκομένων ως προς τον επικεφαλής του εν λόγω ψηφοδελτίου, ενώ ο κ. Αναστασίου επεσήμανε την ανάγκη η ειλικρινής συζήτηση να συνεχιστεί, ευχαριστώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη σαφής άποψη τους ως προς το πρόσωπο του, πως συνάντησαν έναν ενεργό πολίτη και πολιτικό στέλεχος της περιοχής που συμβάλει θετικά στον κοινό στόχο όλων”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει