Συναυλία μουσικής δωματίου για Κοντραμπάσο και Πιάνο με δωρεάν είσοδο στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα συναυλιών «Έρση Σαράτση», του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, προγραμματίζεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Δήμου Βόλου η πραγματοποίηση συναυλίας μουσικής δωματίου για Κοντραμπάσο και Πιάνο.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: ΣΕΡΑΙΝΑ ΣΕΙΔΟΥ (κοντραμπάσο) και ZSUZSA BALLINT (πιάνο). Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με έργα:  ECCLES σονάτα για μπάσο και πιάνο – αυθεντική μορφή για φλάουτο και μπάσο κοντίνουο

BOTTESINI Grande allegro -a la Mendelssohn για μπάσο και πιάνο GRIEG σονάτα για μπάσο και πιάνο. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η Σεραΐνα Σέιδου γεννήθηκε στο Βόλο, όπου ήρθε σε πρώτη επαφή με τη μουσική ξεκινώντας πιάνο. Με το κοντραμπάσο άρχισε ν’ ασχολείται στα φοιτητικά της χρόνια. Μελέτησε με το Βασίλη Παπαβασιλείου στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών (Δίπλωμα) και με τον Michael B. Wolf  στο Universitaet der Kunst Berlin (Konzert Examen). Είναι πτυχιούχος πιάνου και διπλωματούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην  Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ως μόνιμο μέλος και διδάσκει στο ωδείο Koday.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει