Συνεχείς έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε οπαδικές λέσχες: Συνελήφθη ο πρόεδρος συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη, κατασχέθηκαν στειλιάρια


Ελέγχους για την αντιμετώπιση της βίας τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και καταστολής πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενήργησε το διάστημα από 22 έως 23 Αυγούστου 2023, έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Οι έλεγχοι εστιάστηκαν, στην Αττική, σε Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Κυψέλη, Εξάρχεια και Ίλιον. Στη Θεσσαλονίκη, σε Χαριλάου και Ασβεστοχώρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

Στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3 γραφεία συνδέσμων ποδοσφαιρικών ομάδων, σε ένα εκ των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μεταλλικά επιμήκη αντικείμενα μήκους 90 έως 110 εκατοστά (στειλιάρια), 22 ξύλινα επιμήκη αντικείμενα μήκους 70 έως 100 εκατοστά (στειλιάρια), καθώς και 4 συσκευές εκτόξευσης πιπεριού.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου και κάτοχος των κλειδιών εισόδου συνελήφθη για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και του νόμου για τα όπλα, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 έλεγχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όλες τις περιπτώσεις ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω χώρων.Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει