Συνεχείς ανατροπές στο θρίλερ με την δολοφονία της 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήλθε, με δική του πρωτοβουλία,xθες το απόγευμα ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. 

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, τόνισε,  προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ, ότι ο Κώστας Ζέμπερης έφτασε έξω από το Β’ Νεκροταφείο, την περασμένη Τετάρτη, στις 20:56 και όχι νωρίτερα, όπως είχε δηλώσει αρχικά ο πελάτης του, ισχυριζόμενος ότι αυτό οφειλόταν στη σύγχυση του, λόγω της δολοφονίας της κόρης του.

Επίσης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ώρα άφιξης έξω από το Κοιμητήριο έχει καταγραφεί από το μηχάνημα τηλεματικής που διαθέτει το ταξί, κάτι το οποίο γνώριζε μόνο ο ιδιοκτήτης του.

Παράλληλα, ο κ.Λύτρας υποστήριξε ότι πράγματι ο Κώστας Ζέμπερης επιβίβασε στο ταξί εκείνη την ώρα έναν άνδρα, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος, ενώ πρόσθεσε, πως γύρω στις 17:15 της περασμένης Τετάρτης, που προσδιορίζεται ως η ώρα της δολοφονίας της γυναίκας, ο πατέρας της ήταν με το ταξί στην περιοχή του Ζωγράφου.

Άλλο ένα στοιχείο που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, είναι η κίνηση της Δώρας Ζέμπερη, να κάνει μόλις δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί, ασφάλεια ζωής, στην οποία δικαιούχοι ήταν τα αδέλφια της.

Έρευνες στον τόπο του εγκλήματος

Οι αξιωματούχοι της ΕΛ. ΑΣ έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” το Β’ Νεκροταφείο και τη γύρω περιοχή, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο ή ίχνος που μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο της Δώρας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έψαξαν σε υπονόμους, φρεάτια και χωράφια, για να βρουν τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης 32χρονης, αλλά προς το παρόν δεν τα έχουν εντοπίσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει