ΒΟΛΟΣ: Θρίαμβος για τον Μπέο – Τραγωδία για τα κομματικά επιτελεία!

Ο λαός του Βόλου γύρισε την πλάτη στις κομματικές επιλογές για τον Δήμο Βόλου!

Ισχυρή λαϊκή εντολή και συνάμα επιβράβευση για το έργο της πρώτης του δημαρχιακής θητείας, επιφύλαξε η συντριπτική πλειοψηφία του βολιώτικου λαού στο πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου.

Ταυτόχρονα, η σαρωτική νίκη του αυτοδιοικητικού του συνδυασμού, έρχεται να στείλει ένα ξεκάθαρο και συνάμα ηχηρό μήνυμα του εκλογικού σώματος προς τα ντόπια κομματικά επιτελεία. Ο λαός του Βόλου μίλησε, γυρίζοντας την πλάτη στις κομματικές επιλογές για τον Δήμο Βόλου.

ΜΠΕΟΣ μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ: “Αφιερώνω τη νίκη στους γονείς μου – Εν όψει των Εθνικών Εκλογών θα γίνει της πουτ@ν@ς…”

Ανάμεσα σε μια λαοθάλασσα στήθηκε η εξέδρα για το πρώτο μετεκλογικό μήνυμα του εκ νέου Δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αφού αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, που είναι ψηλά στον ουρανό, εν συνεχεία έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στα κομματικά επιτελεία της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “εν όψει των εθνικών εκλογών θα γίνει της πουτ@ν@ς”.

Και συνέχισε: “Θα σας το ανταποδώσω. Δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για εσάς. Από αύριο κιόλας είναι μέρα δουλειάς. Γιατί σκοπός μου είναι ένας, να γράψω ιστορία στην πόλη που γεννήθηκα και θα την γράψουμε μαζί…”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει