Συνελήφθησαν έξι άτομα για νόθευση και διακίνηση ηρωίνης στη Δυτική ΑττικήΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023, 13:24

Κρυφό εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης είχε κύκλωμα λαθρεμπόρων, το οποίο διακινούσε μεγάλες ποσότητες σε χρήστες κυρίως στη Δυτική Αττική και εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής.

Χθες το απόγευμα, Κυριακή 30 Ιουλίου, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο έξι μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και ένας 15χρονος, ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 9 κιλά ηρωίνης και 6,3 κιλά σκόνης για νόθευση.

Συλληφθέντες είναι δύο γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 31 και 34 ετών, ο 15χρονος Έλληνας και 3 άνδρες ξένης καταγωγής, ηλικίας 19, 30 και 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, κυρίως στις περιοχές του Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου και των Αχαρνών.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία στην περιοχή του Ασπροπύργου, εντός της οποίας εντοπίστηκε και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη νόθευση και επανασυσκευασία της ηρωίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά και 374,5 γραμμ. ηρωίνης, 6 κιλά και 300 γραμμ. χημικής ουσίας κατάλληλης για τη νόθευση της ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 4.360 ευρώ, 2 αυτοκίνητα, 6 κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικός αναδευτήρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023, 13:24Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει