Τα κατάφερε η Ζέττα! Τη Δευτέρα με την παρουσία του Υπουργού η συνεδρίαση στη Βουλή για την αέρια ρύπανση στο Βόλο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής των Περιφερειών της Βουλής και Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ζέττα Μ. Μακρή συγκαλεί την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή, στη 2η Συνεδρίασή της, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, με θέμα ημερήσιας διάταξης την αέρια ρύπανση του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής θα κληθούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι αρμοδίων φορέων, όπως ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, καθώς και επιστημονικοί φορείς προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη της ως άνω Επιτροπής για τυχόν ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους τους, παρεμβάσεων που έχουν δρομολογηθεί ή θα δρομολογηθούν ή ακόμη και τροποποιήσεων του υφισταμένου νομοθετικού πλαισίου ως προς τις ισχύουσες διατάξεις για την αέρια ρύπανση.

Λόγω του κατεπείγοντος και της κρισιμότητας του ζητήματος, στόχο της 2ης Συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής των Περιφερειών αποτελεί η άμβλυνση των ανησυχιών των κατοίκων του Βόλου μέσω της ορθής και ακριβούς ενημέρωσης από τους ιθύνοντες αλλά και της αποτελεσματικής συνδρομής τους για την επίλυση του ζητήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει