Τα “Παραπολιτικά” έβγαλαν στα “μανταλάκια” την Χρυσοβελώνη – Τί απαντά το γραφείο της Υφυπουργού

Με πρωτοσέλιδο κύριο τίτλο “Ο σύμβουλος της Χρυσοβελώνη και η «χρυσή» παραγγελία για τις εκλογές” κυκλοφορεί η εφημερίδα

Τί αναφέρει το διαδικτυακό δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”:

“Δίνουν 3,6 εκατ. ευρώ για παραβάν σε μέχρι πρότινος συνεργάτη της υφυπουργού Εσωτερικών

Σε κανονική… µπίζνα για «ηµετέρους» έχει αναγάγει ακόµα και την κορυφαία δηµοκρατική διαδικασία η «πρώτη φορά Αριστερά» και οι κυβερνητικοί συνοδοιπόροι της. Πρωταγωνίστρια στην υπόθεση που αποκαλύπτουν σήµερα τα «Π» είναι η εξωκοινοβουλευτική υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία αυτό το διάστηµα απολαµβάνει και µια πρωτοφανή διπλοθεσία, καθώς είναι ταυτόχρονα διορισµένη ως πρόεδρος στο Εθνικό Συµβούλιο Οδικής Ασφάλειας. Ως γνωστόν, η Βολιώτισσα πρώην βουλευτίνα συµπεριελήφθη στην οµάδα των κορυφαίων στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. που µετά την έξοδο του Πάνου Καµµένου από το κυβερνητικό σχήµα και µε την προοπτική συµµετοχής στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόµµατος να ανοίγεται διάπλατα µπροστά τους, επέλεξε να διατηρηθεί στο υπουργικό της πόστο, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον πολιτικό της µέντορα και ακολουθώντας τη γραµµή του Μεγάρου Μαξίµου.

Παράλληλα, σε… πρώτο ανδρικό ρόλο συναντούµε έναν µέχρι πρότινος συνεργάτη της, ονόµατι Πέτρο Γούλια, ο οποίος… όλως τυχαίως στα χρόνια της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκανε χρυσές δουλειές µε το ∆ηµόσιο, µε τις… µοιραίες συµπτώσεις και τα γεγονότα να µιλούν από µόνα τους. Ωστόσο, το µεγάλο project έγινε µε φόντο τις ανάγκες της προετοιµασίας για τις επερχόµενες κάλπες τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωκοινοβούλιο όσο και για τις εθνικές εκλογές. Ας πάρουµε, όµως, τα πράγµατα από την αρχή…

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας”.

Τί απαντά το γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη:

ΘΕΜΑ: Διάψευση δημοσιεύματος εφημερίδας.

Από το γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

1. Το σημερινό κακοστημένο και συκοφαντικό δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, γνωστού συγκροτήματος, διαψεύδεται κατηγορηματικά ως παντελώς αναληθές σε ό,τι αφορά την οποιαδήποτε σχέση της Μ. Χρυσοβελώνη με την εν λόγω υπόθεση.

2. Στο γραφείο της κ. Μ. Χρυσοβελώνη δεν «αποχώρησε» απλώς ο μετακλητός υπάλληλος που αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά παραιτήθηκε κατόπιν σφοδρής σύγκρουσης που είχε με άλλα στελέχη του γραφείου. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά, παραιτήθηκε και δεύτερο στέλεχος που είχε συστήσει ο ίδιος, διότι – όπως δήλωσε – διαφωνούσε με την θέση της Υφυπουργού η οποία αποφάσισε να στηρίξει την Κυβέρνηση και να διαφωνήσει με τον Πρόεδρο του κόμματος των ΑΝΕΛΛ κ. Π. Καμμένο και την νέα ακροδεξιά πολιτική του γραμμή.
Αυτά τα γνωρίζει ακόμη και ο θυρωρός του Υπουργείου Εσωτερικών.

3. Στο δημοσίευμα αποσιωπάται η πιο κρίσιμη πληροφορία την οποία εμείς βρήκαμε, στο πρώτο μισάωρο ενασχόλησης μας με το θέμα σήμερα το πρωί, πληροφορία η οποία «ξεφουσκώνει» πλήρως το δημοσίευμα/κατασκευή:
ότι η εταιρεία συγγενικών προσώπων του πρώην μετακλητού υπαλλήλου επί σειρά ετών αναλαμβάνει την ίδια ακριβώς εργασία, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, ως μία από τις ελάχιστες εξειδικευμένες που έχουν μείνει ανοικτές στην Ελλάδα.

Υ.Γ.: Το θέμα της «πρωτοφανούς διπλοθεσίας» στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας» το έχουμε απαντήσει με σχετικό μας δελτίο τύπου από καιρό.
Επαναλαμβάνουμε: η κ. Μ. Χρυσοβελώνη δεν έλαβε ποτέ χρήματα για την θέση της στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας.-

Μπορεί επίσης να σας αρέσει