Τα ξεκαθάρισε όλα η Κολυνδρίνη στην εκπομπή του Γ. Κουμιώτη: Πληρωμένες απαντήσεις για δημοσκόπηση που την εμπλέκει στον Δήμο Βόλου! Τί είπε για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο…

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Πού θα πήγαινε δηλαδή ο Γ.Γ. Σκάλκος, αν όχι στο διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας; Ας ηρεμήσουν λίγο, γιατί κάποια στιγμή θα έχουμε εκλογές και έχω μνήμη ελέφαντα, δεν ξεχνάω εύκολα!”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκου, στην Μαγνησία και την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την ίδια, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ερωτηθείσα σχετικά με την εκτίμησή της για τον λόγο που ενεπλάκη το όνομά της σε δημοσκόπηση που αφορά στον Δήμο Βόλου αλλά και σε συζητήσεις για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, η Δωροθέα Κολυνδρίνη και απευθυνόμενη προς πολλούς αποδέκτες σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο, ξεκαθάρισε το τοπίο, στέλνοντας ταυτόχρονα τα μηνύματά της.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει