Τεστ με BINTEO: Είστε σεξουαλικά άνω του μετρίου;

Από την ηλικία της πρώτης σεξουαλικής επαφής έως το μέγεθος του πέους και τους στήθους, μπορείτε να δείτε ποιος είναι ο «μέσος όρος» σε βασικές παραμέτρους της σεξουαλικής ζωής και να τον συγκρίνετε με τις δικές σας… επιδόσεις.

Ο φόβος της μετριότητας όσον αφορά το σεξ και διάφορους δείκτες που συνδέονται με αυτό είναι αρκετά συχνός τόσο μεταξύ ανδρών όσο και μεταξύ γυναικών.

Βέβαια, αρκετά από τα σεξουαλικά πρότυπα που έχουν επικρατήσει δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά, καθώς έχουν διαμορφωθεί βάσει όσων προβάλλονται στα Μέσα. Οι εικόνες αυτές όχι μόνο πυροδοτούν ανασφάλειες, αλλά παράλληλα θέτουν τον πήχη παράλογα ψηλά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τους μέσους όρους για διάφορες σεξουαλικές παραμέτρους, βάσει στοιχείων που προέρχονται από τον πληθυσμό των ΗΠΑ, ώστε να τους συγκρίνετε τις δικές σας επιδόσεις.

Σε αριθμούς:

– ηλικία πρώτης σεξουαλικής επαφής (άντρες & γυναίκες): 17,1 έτη

– μέσο μέγεθος στήθους (νούμερο σουτιέν): 34DD (αντίστοιχο μέγεθος στην Ευρώπη: 75F)

– μέσο μέγεθος πέους σε στύση: 13,97-15,748 εκατοστά

– μέσο μέγεθος πέους σε χάλαση: 8,89 εκατοστά

– δημοφιλέστερη μέθοδος αντισύλληψης για τις γυναίκες: αντισυλληπτικό χάπι (ποσοστό περίπου 16% των γυναικών που χρησιμοποιούν αντισύλληψη)

– διάρκεια προκαταρκτικών: 5-9 λεπτά

– διάρκεια σεξουαλικής επαφής: 10-14 λεπτά

– επίτευξη οργασμού για τον άντρα: 5,4 λεπτά

– συχνότητα σεξ: ηλικία 18-29 = 112 φορές τον χρόνο (περίπου 9 φορές τον μήνα), ηλικία 30-39 = 86 φορές τον χρόνο (περίπου 7 φορές τον μήνα), ηλικία 40-49 = 69 φορές τον χρόνο (περίπου 5 φορές τον μήνα)

– αριθμός σεξουαλικών συντρόφων: άντρες ηλικίας 25-44 = 6,1, γυναίκες ηλικίας 25-44 = 3,6

Μπορεί επίσης να σας αρέσει