Θλίψη στο Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο του 48χρονου Βασίλη Λάππα

Τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Τρίτης στις 12.00, από τον Ι.Ν. Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την ξαφνική απώλεια του 48χρονου Βασίλη Λάππα.

Ο Βασίλης Λάππας, ιδιαίτερα αγαπητός, εργαζόταν στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και πιο συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αρχείων – Μουσείων και βιβλιοθηκών, ενώ ήταν δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λάππα το μεσημέρι της Τρίτης στις 12.00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο.

Οι άνθρωποι του e-Volos.gr και του Radio Marconi 96,1 F.M. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ανακοίνωση ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας

Όλοι στη ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας είμαστε συγκλονισμένοι από τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου και συναγωνιστή μας Βασίλη Λάππα, εργαζόμενου στο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση των Μουσείων.

Ο συναγωνιστής μας, με την ευθύτητα και την ανιδιοτέλεια που τον διέκρινε, πάλευε καθημερινά για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα των εργαζομένων. Καταλάβαινε βαθιά ότι η εργατική τάξη δεν φτάνει να παλεύει μεροδούλι-μεροφάϊ, αλλά ότι έχει υποχρέωση να φτιάξει μια τέτοια κοινωνία όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, έναν κόσμο σοσιαλιστικό όπου κουμάντο θα κάνει ο εργαζόμενος άνθρωπος.

Ένας τέτοιος αυθεντικός άνθρωπος του λαού ήταν και ο συναγωνιστής μας.

Στην οικογένεια του εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Βασίλη θα σε θυμόμαστε πάντα. Συνεχίζουμε τους όμορφους αγώνες που έδινες.

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου, συναγωνιστή και φίλου μας Βασίλη Λάππα, εργαζόμενου στη Διεύθυνση Μουσείων του Δήμου Βόλου.

Ένα σπουδαίο συναγωνιστή που με την προσφορά του, το αλύγιστο του χαρακτήρα του, την συνέπεια και το ήθος του, πάλευε καθημερινά, μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος για τους εργαζόμενους των Δήμων της Μαγνησίας. Γιατί πίστευε ότι μόνο με την καθημερινή πάλη μπορούν οι εργαζόμενοι να έχουν κατακτήσεις και μόνο με την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού θα καταργηθεί οριστικά η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και θα διακαιωθεί ο εργαζόμενος ως άνθρωπος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει