ΘΡΗΝΟΣ στο ΒΟΛΟ από την απώλεια του Θανάση Κοντονίνα – Στις 12.00 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο

Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Βόλου – Αγωνιστής μέχρι τέλους – Ανακοινώσεις και ψηφίσματα από φορείς

Σε ηλικία 72 ετών, νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, έφυγε από τη ζωή το πρωινό της Παρασκευής ο Θανάσης Κοντονίνας, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Μαγνησίας, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και συνδικαλιστές, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωή του ο Θανάσης Κοντονίνας ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, αγωνιστής από μικρό παιδί μέχρι τέλους και ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν ψυχή στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Τελευταίο αντίο στον Θανάση Κοντονίνα στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Οι άνθρωποι του e-Volos.gr και του Radio Marconi 96,1 F.M. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώνεις

Ο Θανάσης Κοντονίνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ νομού Μαγνησίας, η ψυχή των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας, ο αγωνιστής της πρώτης γραμμής του συνταξιουχικού κινήματος, για την αξιοπρέπεια, για την ίδια την ζωή, δυστυχώς, έχασε την μάχη της δικής του ζωής…

Από σήμερα το συνταξιουχικό κίνημα στην Μαγνησία είναι φτωχότερο. Θα μας λείπει ο γελαστός και πάντα αισιόδοξος Θανάσης, θα μας λείπει ο μεστός και δυνατός λόγος του, θα μας λείπει το χιούμορ, η φαντασία του. Θα τον θυμόμαστε όλοι, η μνήμη του θα μας είναι δύναμη να συνεχίζουμε δυναμικά τις διεκδικήσεις μας.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, αύριο το Σάββατο 18/01/2020, να δώσουμε τον τελευταίο χαιρετισμό στον αγωνιστή ΘΑΝΑΣΗ, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου, στις 12:00 μ.μ.. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τις 10.30 το πρωί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου συνήλθε ημέρα Παρασκευη 17/01/2020 και ώρα 14:00, σε έκτακτη συνεδρίαση, στα γραφεία του Συλλόγου, έπειτα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Αθανασίου Κοντονίνα, Πρόεδρο Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΑΕΕ – ΤΑΕ), τέως Συμβούλου Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΒ, μέλος για πολλά χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου και πάνω από όλα ενεργό συνδικαλιστή και φίλο, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του στο ίδρυμα “ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ”, να δημοσιευθεί το παρόν στον Τοπικό Τύπο και να παραδοθεί αντίγραφο του παρόντος στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η Διοίκηση του ΕΚΒ για την απώλεια του Θανάση Κοντονίνα

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Θανάση Κοντονίνα, προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Μαγνησίας, τ. δημοτικού συμβούλου Βόλου και αναγνωρίζοντας την δράση και την προσφορά του στα κοινά της πόλης, εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΟΝΤΟΝΙΝΑ
ο οποίος διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και αφού άκουσε τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος εξήρε τις αρετές του εκλιπόντος, τις προσφερθείσες υπηρεσίες του προς τον Επιμελητηριακό θεσμό και τον επαγγελματοβιοτεχνικό κόσμο, καθώς και την ποικιλόμορφη δράση του στον κοινωνικό τομέα της πόλης μας, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω Ψήφισμα:
1. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Επιμελητήριο.
2. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο ΙΔΡΥΜΑ «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.
5. Να επιδοθεί αντίγραφο του παρόντος στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει