Τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη στη Μαγνησία

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο Νομό Μαγνησίας και την πόλη του Βόλου φιλοξενείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τον τηλεοπτικό σταθμό Open Beyond. Θα γίνουν τηλεοπτικά γυρίσματα σε διάφορα μέρη του Νομού μας, προβάλλοντας τις ομορφιές του, θα αναδείξει πολιτιστικές δράσεις προτείνοντας παράλληλα, μέσω βιωματικής εμπειρίας των παρουσιαστών της εκπομπής, στους πολυάριθμους τηλεθεατές, να επισκεφθούν την περιοχή μας και να βιώσουν και οι ίδιοι μοναδικές εμπειρίες.

Οι συντελεστές του τηλεοπτικού συνεργείου θα παραμείνουν στην περιοχή μας μέχρι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και θα επισκεφθούν το Βόλο και γραφικές περιοχές του Πηλίου.

Σε σχετική δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε μεταξύ άλλων «Εκτιμούμε ότι η εν λόγω δράση, συμβάλει στην ανάδειξη και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Μαγνησίας, στην εγχώρια τουριστική αγορά και για αυτό η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναλαμβάνει μέρος των εξόδων του τηλεοπτικού συνεργείου, προκειμένου να διευκολύνει τους συντελεστές της εκπομπής, στην εδώ παραμονή τους. Η παρούσα Περιφερειακή Αρχή θα είναι πάντα αρωγός και θα στηρίζει κάθε στοχευμένη δράση ανάδειξης και προβολής της Μαγνησίας, εντείνοντας τις προσπάθειές της μέσα από την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος τουριστικής προβολής που έχει καταρτίσει, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, για το τρέχον έτος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει