Το ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας αποφασίζει για το πρόσωπο που θα στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο Βόλου

Στο Βόλο κλιμάκιο, υπό τους Κεγκέρογλου και Λυμπερόπουλο – Στις 17.00 η συζήτηση για τις υποψηφιότητες και στις 19.00 η Διευρυμένη Δημοτική Συνέλευση, προκειμένου να προβεί στην πολιτική αξιολόγηση των προτάσεων και να εγκρίνει την τελική εισήγηση

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας με τη Συντονιστική Γραμματεία της Τ.Ο. του Δήμου Βόλου τον οποίο αφορά η διαδικασία και τα μέλη της Κ.Π.Ε από το Nομό, παρουσία εξουσιοδοτημένου κλιμακίου, που αποτελείται από τους: Κεγκέρογλου Βασίλη και Λυμπερόπουλο Γιώργο, θα συνεδριάσει την Τετάρτη 31/10/2018 στις 17:00 στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Κυψέλη, ώστε να συζητηθούν και να αξιολογηθούν πολιτικά οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Βόλου.

Είναι αυτονόητο ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση ή στην όποια άλλη διαδικασία αποφασιστεί, αποδέχονται τις τελικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων του Κινήματος Αλλαγής.

Με βάση την έκθεση του κλιμακίου για το 1ο στάδιο της διαδικασίας και τα συμπεράσματα της πολιτικής διαβούλευσης, την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο στις 19:00 συγκαλείται Διευρυμένη Δημοτική Συνέλευση, προκειμένου να προβεί στην πολιτική αξιολόγηση των προτάσεων και να εγκρίνει την τελική εισήγηση.

Η σύνθεση της Διευρυμένης Δημοτικής Σύσκεψης έχει ως εξής:

  1. Μέλη Ν.Ε.
  2. Μέλη Κ.Π.Ε από το νομό
  3. Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης
  4. Περιφερειακοί Σύμβουλοι από το νομό που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής
  5. Γραμματείς Ν.Ε. των κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κίνημα Δ.Σ. κ.λ.π.) που δεν είναι μέλη της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής
  6. Όλα τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Τ.Ο. του δήμου Βόλου
  7. Πρόεδροι ή Επικεφαλής παρατάξεων δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό
  8. Πρώην Δήμαρχοι του δήμου Βόλου που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής
  9. Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Βόλου

Στην Δ.Δ.Σ θα γίνει πολιτική εκτίμηση των δεδομένων όπως έχουν διαμορφωθεί και η αξιολόγηση των υποψηφίων και θα συνεκτιμηθούν μεταξύ άλλων:

• Οι απόψεις τους για το ρόλο του θεσμού.

• Η προσωπικότητα του υποψηφίου, η πολιτική, κοινωνική, επαγγελματική, επιστημονική συγκρότηση και καταξίωση και η κοινωνική και πολιτική του δράση.

• Η δυνατότητα συλλογικής λειτουργίας και ενοποίησης του χώρου.

• Η διεισδυτικότητα σε άλλους χώρους και η δυνατότητα συσπείρωσης ευρύτερων κοινωνικών και τοπικών πολιτικών δυνάμεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει