Το ΚΚΕ Μαγνησίας για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ

“Για άλλη μια φορά, οι λαϊκές οικογένειες της πόλης είδαν που είναι το αποκούμπι τους και ποιους έχουν απέναντί τους…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες των Βολιωτών και Βολιωτισσών που έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Βόλου, απαιτώντας να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ-κοκ στην ΑΓΕΤ, να σταματήσει η κατασκευή του εργοστασίου SRF/RDF.

Για άλλη μια φορά, οι λαϊκές οικογένειες της πόλης είδαν που είναι το αποκούμπι τους και ποιους έχουν απέναντί τους. Το ΚΚΕ εκφράζει ανόθευτη την διεκδίκηση και απαίτησή τους, δεν κρύβει τα λόγια του τους υπεύθυνους, δεν παζαρεύει το δικαίωμα στη ζωή και την υγεία πίσω από τη νομιμότητα της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων που είναι κομμένη και ραμμένη στα συμφέροντα των μονοπωλίων. Στέκεται με μέτωπο σε όσους χρησιμοποιούν την ανησυχία και την αγανάκτηση του κόσμου για να ξεπλύνουν τους εκπροσώπους και διάφορους υποστηρικτές της αντιλαϊκής πολιτικής, Ευρωπαίους ή ντόπιους, που θέλουν να εγκλωβίσουν σε δήθεν «εναλλακτικούς δρόμους» στα πλαίσια του συστήματος.

Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί: Μέσα από τα σωματεία και τους άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος, ώστε να μπει φρένο στους σχεδιασμούς της ΑΓΕΤ. Με την τιμωρία των κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) που είτε ως κυβέρνηση, είτε μέσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου έδωσαν το πράσινο φως στην ΑΓΕΤ να μετατρέψει την πόλη σε θάλαμο επικίνδυνων αερίων και ρύπων. Που μπροστά στη διασφάλιση της κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας για τους μεγαλοεπιχειρηματίες, θυσιάζουν τη ζωή και την υγεία του λαού, όπως κάνουν με το μισθό, τη σύνταξη, το εισόδημα, τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα.

Ο λαός μπορεί να επιβάλλει το δίκιο του! Να αποδυναμώσει τα κόμματα του κεφαλαίου και στις επερχόμενες εκλογές, δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού! Μόνο έτσι μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει