Το μήνυμα του δημάρχου Εσερίδη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη σε όλους τους μαθητές, στην προσπάθειά τους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σίγουρα οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος, αλλά η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις δυνάμεις σας είναι στοιχεία που βοηθούν στην κατάκτηση των ονείρων σας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι μια δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ώριμα και ψύχραιμα με άγχος δημιουργικό αλλά όχι υπερβολικό. Οι καιροί που διανύουμε είναι πράγματι δύσκολοι. Καμία όμως δυσκολία δεν είναι δυνατή να επισκιάσει τη θέληση και την εσωτερική δύναμη που θα οδηγήσει τα βήματά σας στο μακρύ δρόμο της ζωής. Να είστε βέβαιοι πως καμία «μάχη» δεν είναι χαμένη. Εμπλουτίζει πάντα το χαρακτήρα του κάθε ενός, με εμπειρία, γνώση και δύναμη.

Επιθυμώ ακόμη να συγχαρώ τόσο τους γονείς, διότι μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης που όλοι βιώνουμε, υποστηρίζουν κι ενθαρρύνουν με όσα μέσα διαθέτουν τα παιδιά τους, όσο και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι παρά τα σημαντικά προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά εξαιτίας της δύσκολης συγκυρίας αγωνίζονται να προσφέρουν – και το πετυχαίνουν – στους μαθητές την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.

Καλή επιτυχία και πάλι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει