Το Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Μπέου: Θα απαιτηθούν ενότητα, αγάπη, αλληλεγγύη, που πρέπει όλοι να δώσουμε απλόχερα. Και θα το κάνουμε!

Διαβάστε το Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Βολιώτισσες και Βολιώτες,
Φέτος τιμώντας τα Πάθη και γιορτάζοντας την Ανάσταση του Κυρίου, με τον πιο πρωτόγνωρο και ιδιαίτερο τρόπο που το κάναμε ποτέ, σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και με πλήρη συναίσθηση της φθαρτότητας της ύπαρξής μας, μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε το πραγματικό νόημα της ζωής και να αναδείξουμε την εσωτερικότητα και την πνευματικότητα της Πίστης μας.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχουμε την ανάγκη να πιστέψουμε στο θαύμα της Ανάστασης και το ελπιδοφόρο μήνυμα που εκπέμπει, ότι η ζωή επικρατεί του θανάτου, όπως το φως επί του σκότους και πως η ζωή μας πρέπει να είναι μια διαρκής αναζήτηση της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Προσφοράς, με μια λέξη της Ανθρωπιάς.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει μαζί της τη λύτρωση από τον φόβο και τον πόνο που προκαλεί αυτή η πανδημία που μαστίζει την ανθρωπότητα και όλοι να επανέλθουμε το ταχύτερο δυνατό στο δρόμο της δημιουργίας και της προοπτικής. Θα είναι δύσκολος δρόμος, ανηφορικός, ένας νέος Γολγοθάς για πολλούς συνανθρώπους μας.

Γι’ αυτό δεν πρέπει να μείνει μόνος κανείς. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για να μην ζήσουμε πάλι μαύρες μέρες, για να γυρίσει στη ζωή μας η πραγματική Άνοιξη. Θα απαιτηθούν ενότητα, αγάπη, αλληλεγγύη, που πρέπει όλοι να δώσουμε απλόχερα. Και θα το κάνουμε.

Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους

Μπορεί επίσης να σας αρέσει