Το βραβευμένο Κανναβότυρο Καρακάνα μαγεύει και τη Cannabis Expo στη Θεσσαλονίκη

Μέχρι και την Κυριακή στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

Στο περίπτερο της Kannabio Hemp Cooperative (Νο 64) στην Salonica Cannabis Expo από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο Porto Palace Hotel Thessaloniki, ταξιδεύει το βραβευμένο Κανναβότυρο της Μαγνησίας και του τυροκομείου του Παναγιώτη Καρακάνα.

Εκεί θα ενημερωθείτε από τους πρωτοπόρους της Ελληνικής Βιολογικής Κάνναβης για τα οφέλη της και θα γνωρίσετε τα μοναδικά προϊόντα Ελληνικής βιολογικής κάνναβης και φυσικά θα δοκιμάσετε και το βραβευμένο Κανναβότυρο #KaraCanna σε αφθονία.

H Διεθνής Έκθεση Κάνναβης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου με στόχο να μάθουμε όσα δεν γνωρίζαμε για το πιο πολύτιμο βοτάνι, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες της κάνναβης και τα ιατρικά και βιομηχανικά προϊόντα τους.

Περισσότεροι από 70 εκθέτες και μια πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόροι, δομικά υλικά, αγροτικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και εφαρμογές, είναι λίγα μόνο από όσα θα βρουν οι επισκέπτες στη Salonica Cannabis Expo.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει