Τρ. Πλαστάρας: Κανένας επαγγελματίας μόνος του, το μήνυμα που μας εμπνέει

Τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025», μιλώντας σε επαγγελματίες της Α’ και Β’ ΒΙΠΕ

«Κανένας επαγγελματίας μόνος του» είναι το μήνυμα που μας εμπνέει και θα κάνουμε πράξη την επομένη των εκλογών». Αυτό τόνισε μιλώντας σε επαγγελματίες και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας με τους οποίους συναντήθηκε σε επισκέψεις που πραγματοποίησε σε μονάδες της Α’ και Β’ ΒΙΠΕ ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» Τρύφωνας Πλαστάρας.

Ο κ. Πλαστάρας εξέφρΕΠΑασε την αισιοδοξία του ότι ο συνδυασμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» θα κόψει πρώτος το νήμα στις εκλογές, διότι όπως ανέφερε έχει τα εχέγγυα, ώστε να οδηγήσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στη νέα εποχή και συνεχίζοντας τόνισε «Απευθυνόμαστε στον επιμελητηριακό κόσμο, στον έμπορο, στο βιοτέχνη, στον επαγγελματία, να έρθουν μαζικά  για να ψηφίσουν στις εκλογές στις 9-10-11 Δεκεμβρίου. Όλοι μαζί προχωράμε για την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου, την προώθηση των προϊόντων μας σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό εγχώρια και διεθνώς.

Για να τα πετύχουμε όλα αυτά όμως χρειάζεται ένας ολοκληρωμένος στρατηγικός σχεδιασμός με στόχο την αφύπνιση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και την εγρήγορση των μελών του.

Θέλουμε όλα μας τα μέλη ενεργά και συμμέτοχα. Επιδίωξή μας είναι κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματίας της Μαγνησίας να μην αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του με τα θηρία της γραφειοκρατίας, της πολυνομίας, της έλλειψης ρευστότητας, της ελλιπούς ενημέρωσης.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να οδηγήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις ένα βήμα μπροστά. Βασισμένοι στο νέο θεσμικό πλαίσιο για τα Επιμελητήρια επιδιώκουμε τη συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, με την Πολιτεία, με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με φορείς έρευνας και καινοτομίας.

Με αυτό τον τρόπο θα πετύχουμε ως Επιμελητήριο την καλύτερη ανάδειξη των προϊόντων μας και των επιχειρήσεών μας, μέσω της ενεργής συμμετοχής των επαγγελματιών μας σε επιδοτούμενα προγράμματα».

Ο κ Πλαστάρας διατύπωσε επίσης τις θέσεις του για την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων στην πολιτεία για ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον ανάπτυξης υγιούς επιχειρηματικότητας και στήριξης των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων, για την ανάληψη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στη προώθηση της επιχειρηματικής καινοτομίας και στην ανασυγκρότηση της παραγωγής σε τοπικό επίπεδο.

«Στόχος μας, είναι το Επιμελητήριο Μαγνησίας να έχει δυναμική συμβολή και συμμετοχή στην οικονομική ανασυγκρότηση της περιοχής και στην στήριξη ενός νέου υγιούς μοντέλου ανάπτυξης» δήλωσε καταλήγοντας στην ομιλία του ο ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει