Τρ. Πλαστάρας: Στόχος να βγάλουμε το Επιμελητήριο από την αφάνεια και από την απραξία…

“…Να το κάνουμε συνεργάτη και συμπαραστάτη των ανθρώπων της αγοράς…”

Διαβάστε την τοποθέτηση του υποψηφίου προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τον συνδυασμό “Μαγνησία 2025” Τρύφωνα Πλαστάρα στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή:

«Ως ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» θέλουμε να απευθυνθούμε σήμερα σε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες της Μαγνησίας.

Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμούς. Μπορέσαμε να ενώσουμε στον συνδυασμό μας, υποψήφιους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους κι αυτό από μόνο του είναι σημαντική επιτυχία.

Εμείς ενώνουμε και δεν διαχωρίσουμε. Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε την ισχυρή στήριξή όλων των συναδέλφων, για να δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο ισχυρό, σύγχρονο, αναπτυξιακό και κυρίως δηλώνουμε ότι θέλουμε τον κόσμο της αγοράς συνεργάτες, όχι μόνο στις επικείμενες εκλογές αλλά και στην προσπάθεια που θα ακολουθήσει, για να υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε.

Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το Επιμελητήριο και ο μόνος λόγος που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο συνδυασμό και να ασχοληθούμε με τις επιμελητηριακές εκλογές, είναι επειδή θέλουμε να το βγάλουμε από τη σημερινή απραξία και να το κάνουμε ένα σύγχρονο φορέα συμπαράστασης προς τον κόσμο της αγοράς και προς τις επιχειρήσεις της Μαγνησίας.

Σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας γίνονται σύγχρονοι σχεδιασμοί, αναλαμβάνονται καινοτόμες πρωτοβουλίες, διοργανώνονται δημιουργικές εκδηλώσεις και δράσεις συνεργασιών ή επίλυσης διαφορών, προβολής προϊόντων, ενημέρωσης για προγράμματα και για νέες αγορές, συμμετοχή σε εκθέσεις και άλλα πολλά.

Δυστυχώς, η Μαγνησία ήταν μέχρι σήμερα απούσα από τέτοια επιμελητηριακή δραστηριότητα, είχε περιοριστεί σε ένα Επιμελητήριο μόνο για τις «σφραγίδες» και αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε.

Στόχος μας είναι να βγάλουμε το Επιμελητήριο από την αφάνεια και από την απραξία. Να το κάνουμε συνεργάτη και συμπαραστάτη των ανθρώπων της αγοράς. Να το κάνουμε Επιμελητήριο των πολλών και όχι του ενός και των λίγων. Να μη λέμε τί «έκανα», αλλά πάντα να λέμε τί κάναμε όλοι μαζί. Να γίνει υπόθεση όλων μας, συλλογικά, συναδελφικά και προπαντός ενωτικά». «Λογικές του «εμείς» και οι «άλλοι» είναι λογικές ξεπερασμένες, που σε εμάς δεν υπάρχουν.

Θέλουμε το Επιμελητήριο να είναι φορέας με συλλογική αντίληψη και αναπτυξιακό πρόσημο.

Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε μεθοδικά, με πίστη και προσήλωση, στην κατεύθυνση αυτή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Συνηθίζουμε να λέμε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά εμείς ερχόμαστε να την ενσαρκώσουμε για ένα νέο ξεκίνημα!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 9-10-11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει