Τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ… την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου, με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ», σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξή:

Είναι ένα ξεχωριστό τρέξιμο που αφορά όλους μας «γιατί… Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, μας καλούν όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά τους.

Ο αγώνας θα έχει το συμβολικό αντίτιμο των τριών ευρώ (3,00€), όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Καλούμαστε σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χλμ. να τρέξουμε όλοι, ανεξαιρέτως με το ρυθμό μας, ακόμη και να περπατήσουμε, παιδιά, γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουμε τη χαρά μας για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Δηλώσεις συμμετοχής – αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς κατάστημα Ηλιόπουλος κοσμήματα Δημητριάδος 174, κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, πληροφορίες: Δ/νση Αθλητισμού, 2421071770.

Για την Διεύθυνση Αθλητισμού
ο αντιπρόεδρος
Καπουρνιώτης Μιχάλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει