Τριαντόπουλος στο Marconi 96,1 για πληττόμενες περιοχές από τον “Ιανό”: “Στόχος να πέσουν τα χρήματα, η ενίσχυση και η στήριξη το συντομότερο δυνατό”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έχουμε δώσει εντολή κάθε 15 μέρες να μας στέλνουν ότι αξιολογούν…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος, μεταξύ άλλων και για τις ενέργειες και τα μέτρα της πολιτείας για τις πληττομένες περιοχές από τον “Ιανό”.

Ο κ. Τριαντόπουλος, αναφέροντας αναλυτικά, αφενός τα όσα είδε ο ίδιος περιοδεύοντας στις πληττόμενες περιοχές το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφετέρου όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί από την πλευρά της κυβέρνησης, δήλωσε ότι “στόχος είναι να πέσουν τα χρήματα, η ενίσχυση και η στήριξη το συντομότερο δυνατό…”.

Προς τούτο, μάλιστα, όπως εξήγησε, έχει δοθεί εντολή στις επιτροπές αξιολόγησης να στέλνουν κάθε 15 μέρες ημέρες ότι αξιολογούν, έτσι ώστε να ξεκινήσει να τρέχει η ροή των χρημάτων πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα έτρεχε, εάν περίμεναν πρώτα την αξιολόγηση όλων των περιπτώσεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει