Τριαντόπουλος στον Γ. Κουμιώτη: “Αισιοδοξώ ότι στις εκλογές της Κυριακής η στήριξη από την Μαγνησία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, θα είναι μεγάλη…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Πέραν των τακτικών πόρων που έχουν διοχετευτεί προς την Μαγνησία την τετραετία που πέρασε, οι υπόλοιποι πόροι ξεπερνούν το 1 δις ευρώ! Ένα οικονομικό μέγεθος το οποίο ήρθε να καλύψει τη στέρηση που είχε η περιοχή της Μαγνησίας, τόσο σε σχέση με τις προοπτικές της, όσο και σε σχέση με άλλες περιοχές…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ο κ. Τριαντόπουλος, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της Κυριακής, ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τί έχει αποκομίσει από την προεκλογική περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ήταν ένα πολύ δημιουργικό, εντατικό και αποτελεσματικό χρονικό διάστημα. Σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο οι πολίτες ας συγκρατήσουν ένα μέγεθος, το μέγεθος το οποίο αποτυπώνει την έμφαση που έχει δώσει η κυβέρνηση στην Μαγνησία. Και ποιό είναι το μέγεθος αυτό; Πέραν των τακτικών πόρων που έχουν διοχετευτεί προς την Μαγνησία την τετραετία που πέρασε, οι υπόλοιποι πόροι ξεπερνούν το 1 δις ευρώ! 1 δις ευρώ είναι σημαντικό, πολύ σημαντικό μέγεθος για μία περιοχή σαν την Μαγνησία, είναι ένα οικονομικό μέγεθος το οποίο ήρθε να καλύψει τη στέρηση που είχε η περιοχή της Μαγνησίας, τόσο σε σχέση με τις προοπτικές της, δηλαδή δεν βρισκόταν εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί, όσο και σε σχέση με άλλες περιοχές, όπου άλλες περιοχές πολλές φορές είχαν προβάδισμα τα προηγούμενα χρόνια έναντι της Μαγνησίας. Έ, αυτή την στέρηση έχουμε αρχίσει να την καλύπτουμε, να βάζουμε την Μαγνησία στο επίκεντρο των εξελίξεων, με οραματικό στόχο να κάνουμε την Μαγνησία ένα διαμετακομιστικό κόμβο με διεθνή εμβέλεια, έτσι ώστε το 2030 οι συνθήκες ευημερίας που θα έχουν δημιουργηθεί να επιτρέπουν στους νέους μας, όχι μόνο να μείνουν στον τόπο μας, αλλά και να μεγαλουργήσουν σε αυτόν. Προσπαθούμε λοιπόν αυτό το μήνυμα του έργου της κυβέρνησης να το περάσουμε. Υπάρχει αποδοχή, ο κόσμος αγκαλιάζει και αναγνωρίζει μέσα από τη σύγκριση το έργο που έχει γίνει. Συγκρίνει τί δεν είχε γίνει την προηγούμενη τετραετία, αλλά μέσα στο συλλογισμό του βάζει και τί μπορεί και τί θέλει να γίνει και εκεί ταυτιζόμαστε. Το όραμά μας βρίσκει σημεία σύγκλισης. Γιατί και οι πολίτες τί θέλουνε; Θέλουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, θέλουν θέσεις απασχόλησης, θέλουν υψηλούς μισθούς. Ε, προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε ως κυβέρνηση. Οπότε αισιοδοξώ ότι στις εκλογές της Κυριακής η στήριξη από την Μαγνησιά στην παράταξή μας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, θα είναι μεγάλη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει