Τσιαπλές στο Marconi 96,1: Στόχος να δυναμώσει η αντιπολίτευση του λαού απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε όλες αυτές τις βάρβαρες πολιτικές…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τον συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση” Τάσος Τσιαπλές.

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε: “Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε όλες αυτές τις βάρβαρες πολιτικές και όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο πιο αποτελεσματικά θα γίνεται. Αν μας δώσει ο λαός την ευθύνη της διοίκησης θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική η προσπάθειά μας για την οργάνωση του λαού, όχι με σούρτα φέρτα στα υπουργεία και με χαρτιά, αλλά με αγώνα, με κινητοποίηση των εργαζομένων, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των λαϊκών στρωμάτων, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους και φυσικά για να γίνουν τέτοια έργα που χρειάζονται για τις ανάγκες του λαού και όχι για τις ανάγκες της κερδοφορίας των λίγων”.

Ο κ. Τσιαπλές ευχήθηκε στους ψηφοφόρους καλή ψήφο, λέγοντας χαρακτηριστικά: Καλή ψήφο θέλω να ευχηθώ στον κόσμο, ας αξιοποιήσει την πείρα που έχει αποκομίσει, αυτή την αρνητική πείρα από αυτές τις πολιτικές και να κάνει ένα βήμα μπροστά ψηφίζοντας το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, την Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στους Δήμους της χώρας μας”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει