Τζούμας στον Γ. Κουμιώτη: Στις 21 Μάη η πρώτη πτήση στη Σκιάθο – Μέχρι τέλος του μήνα θα έχει εμβολιαστεί το 80-85% του τοπικού πληθυσμού

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Οκτώβρη ξεκινούν τα έργα της ΔΕΥΑ Σκιάθου…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

“Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι”, με αυτό το μήνυμα ο δήμαρχος του νησιού αναφέρθηκε στην φετινή τουριστική σεζόν, ξεκινώντας από το γεγονός ότι οι πτήσεις για φέτος ανοίγουν στις 21 Μάη, με πτήση που φτάνει από το Μόναχο, ενώ εντός του μήνα αναμένονται άλλες 6, από Γερμανία, Ολλανδία, Ρουμανία και Πολωνία. Εν συνεχεία ανέλυσε βήμα προς βήμα όλες τις ενέργειες της δημοτικής αρχής τόσο στον κομμάτι της τουριστικής προβολής, όσο όμως και στο κομμάτι των εμβολιασμών.

“Μέχρι τέλος του μήνα θα έχει εμβολιαστεί το 80-85% του τοπικού πληθυσμού” εκτίμησε, ενώ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής τόσο για τον εμβολιασμό εργαζομένων που θα έρθουν για δουλειά στο νησί, όσο και για self test στο λιμάνι με δημοτική δαπάνη.

Αναφερθείς στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, ο δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας ότι με το πρώτο δρομολόγιο στο νησί θα καταφθάσει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, συνοδεία δημοσιογράφων και συνεργατών του, για την προβολή της σύνδεσης.

Τέλος, αναφερθείς στα έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, είπε ότι τα έργα της ΔΕΥΑ Σκιάθου αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει