ΒΙΝΤΕΟ: Μπέος, Παπαρίζου και Σταν “βούλιαξαν” με δεκάδες χιλιάδες κόσμου την παραλία και φωταγώγησαν το Βόλο

Έλενα Παπαρίζου, Αχιλλέας Μπέος, Σταν, Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Βόλου, σχήμα Voices and Voices, παιδική χορωδία, εκατοντάδες συντελεστές, δεκάδες χιλιάδες κόσμου από το Βόλο, τις γειτονικές πόλεις αλλά και εκδρομείς με πούλμαν απ’ όλη την Ελλάδα, ένα γεγονός… Ο Βόλος μας μαγεύει και φέτος τα Χριστούγεννα!

Η πόλη φωταγωγήθηκε και είναι πιο όμορφη από ποτέ…

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί (από το 1:05:55) ολόκληρη την τελετή έναρξης και φωταγώγησης του Βόλου:

Την φοβερή έναρξη της βραδιάς, με παρουσιαστή τον Σωτήρη Πολύζο, την απόδοση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Βόλου, της παιδικής χορωδίας και των χορευτικών, την δια θαλάσσης έλευση της Έλενας Παπαρίζου, τις ερμηνείες της μαζί με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Βόλου, το σύνθημα της φωταγώγησης της πόλης από τον οικοδεσπότη Αχιλλέα Μπέο, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τον Σταν αλλά και το φαντασμαγορικό θέαμα των βεγγαλικών στον βολιώτικο ουρανό, ακολούθησε μία μοναδική πομπή, στην κεφαλή της οποίας έπαιζε η Φιλαρμονική του Δήμου, βαδίζοντας στο κέντρο της πόλης, η οποία φωταγωγήθηκε σταδιακά.

 

Πρώτη στάση στην πλατεία Πανεπιστημίου ή αλλιώς στη Σοκολατούπολη, δεύτερη στο ψηλότερο δέντρο της χώρας, απέναντι από το δημαρχείο, με τον εναέριο Άη Βασίλη και τελευταία στο παραμυθένιο Χωριό του Άη Βασίλη, όπου ο Σταν έδωσε κυριολεκτική συναυλία καταχειροκροτούμενος.

Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν από κοντά δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ των Βολιωτών και πλήθος εκδρομέων που έφτασαν με πούλμαν από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μεταδόθηκε και δορυφορικά στα πέρατα της γης, με τους τα μηνύματα των ομογενών να καταγράφονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος “βούλιαξε” κυριολεκτικά την παραλία και το stage που είχε στηθεί μπροστά από κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφού παρακολουθούσε όχι μόνο μπροστά από την εξέδρα αλλά και πίσω από αυτήν, προς την πλευρά της οδού Φιλελλήνων και του Αγ. Κωνσταντίνου, όπου ταυτόχρονα γίνονταν προσπάθειες να ανοίξει και το τεράστιο αερόστατο καρδιά, κάτι όμως που λόγω των δυσμενών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό. Γεγονός όμως για το οποίο ο Αχιλλέας Μπέος δεσμεύτηκε το αερόστατο να παραμείνει στην παραλία ώστε να απολαύσουν οι Βολιώτες τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει