ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ – ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ: Μπέος, Josephine και Καμπακάκης κατέβασαν χιλιάδες κόσμου στην παραλία του Βόλου για την Βραδιά των Φαναριών

Χιλιάδες φαναράκια στον βολιώτικο ουρανό – Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της δράσης ευαγών ιδρυμάτων της περιοχής της Μαγνησίας

Δίχως προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου στην φετινή, θεσμοθετημένη πλέον, Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου, αφού, όπως καταγράφεται και από τον φωτογραφικό φακό, η προσέλευση των Βολιωτών και των επισκεπτών της πόλης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προηγούμενο.

 

Η μαγευτική βραδιά, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και καλεσμένους την Josephin και τον Ηλία Καμπακάκη, διοργανώνεται με στόχο τη στήριξη των ιδρυμάτων της περιοχής. Σε αυτήν διατίθενται χιλιάδες φαναράκια στους πολίτες, οι οποίοι προσφέρουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν για να παραλάβουν το φαναράκι τους.

Τα χιλιάδες φαναράκια απελευθερώνονται αναμμένα στον ουρανό ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αισθητικά αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα «Ένα Φως – Μια Ευχή» ταξιδεύει από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μεταφέροντας τις προσωπικές επιθυμίες του καθένα στο γιορτινό ουρανό.

Η εκδήλωση έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και από τον τοπικό πληθυσμό, αλλά και από επισκέπτες της πόλης που επιλέγουν τη συγκεκριμένη ημέρα για να ξαναζήσουν τη μαγική στιγμή. Τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ καλύπτουν την εκδήλωση, ενώ είναι χιλιάδες οι αναρτήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που στέλνουν σε άμεσο χρόνο το μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης σε όλο τον κόσμο.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: Voliotaki.gr και από την ομάδα ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΣ στο facebook

Μπορεί επίσης να σας αρέσει