ΒΙΝΤΕΟ – “BOMBΑ” στο ΒΟΛΟ: Ο βιομήχανος Λούλης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Μπέου

Ο Κώστας Λούλης ζητάει τον έναν από τους τρεις σταυρούς προτίμησης των δημοτών, σε μία κίνηση ύψιστης συμβολικής σημασίας

Σε μια κίνηση ύψιστης συμβολικής σημασίας προχώρησε το πρωινό της Μ. Πέμπτης ο ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Βόλου, βιομήχανος, Κώστας Λούλης, ανακοινώνοντας, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, παρουσία του Δημάρχου Βόλου και εκ νέου υποψήφιου, Αχιλλέα Μπέου, την πρόθεσή του να προσφέρει στην πόλη και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βόλου.

«Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να προσφέρω στην πόλη μου και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και ζητώ από τους Βολιώτες τον έναν από τους τρεις σταυρούς τους στο ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λούλης.

Ανακοινώνοντας μάλιστα την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Βόλου με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή Νέα Δυναμική», ο κ. Λούλης εκτίμησε ότι η νίκη του συνδυασμού θα έρθει από την πρώτη Κυριακή, όπως ακριβώς συνέβη και στις εκλογές του 1964, τις οποίες κέρδισε το υπερκομματικό ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Κλαψόπουλου.

Προς τούτο μάλιστα, ο κ. Λούλης τόνισε: «Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και τώρα, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει ακόμη περισσότερο. Οι πολίτες έχουν την άποψή τους. Δεν είναι κατευθυνόμενα κομματικά όντα, αλλά ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται για τη ζωή και την εξέλιξη στην πόλη και την κοινωνία που ανήκουν».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει