ΒΟΛΟΣ: Δευτέρα και Τρίτη ο νέος γύρος των rapid tests από τον Δήμο Βόλου

Από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ “Θεόφιλος” (έναντι Δημαρχείου) και στο ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας (Καισαρείας και Εφραιμίδου)

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βόλου και της προσπάθειας για την καταπολέμηση της διασποράς του covid-19, ο Δήμος Βόλου προχωρεί σε νέα επαναληπτική διενέργεια rapid tests, την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου και την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, που είναι προσφορά για τους πολίτες.

Η δράση πραγματοποιείται με την συνεργασία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και συγκεκριμένα της Πνευμονολογικής Κλινικής, υπό την εποπτεία του διευθυντή της κ. Κων. Γουργουλιάνη. Δύο συνεργεία με γιατρούς από το Πανεπιστημιακό και εκπαιδευμένους νοσηλευτές θα προχωρήσουν στη λήψη και επεξεργασία των δειγμάτων, προκειμένου να υπάρξει μια ευκρινής εικόνα για τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινότητα και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της διασποράς μετά από σύγκριση με τα στοιχεία της πρώτης δειγματοληψίας στις 5 και 6 Νοεμβρίου.

Τα test θα γίνουν στα εξής σημεία:

Στον Βόλο στο ΚΑΠΗ “Θεόφιλος”, απέναντι από το Δημαρχείο

Στη Νέα Ιωνία στο ΚΑΠΗ, Καισαρείας και Εφραιμίδου

Οι πολίτες που θα προσέλθουν για να υποβληθούν στο test πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας και να δώσουν στο υγειονομικό συνεργείο τον ΑΜΚΑ τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει