ΒΟΛΟΣ: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 45χρονου στα πρώην «Ψυγεία Αλεξόπουλου»

Διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Μπορεί να πέρασαν 7 μήνες από την φονική έκρηξη στα πρώην «Ψυγεία Αλεξόπουλου» στα Κ. Λεχώνια, ωστόσο η Δικαιοσύνη, δια των εκπροσώπων της, δηλώνει παρούσα. Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Βόλου, αναθέτοντας την έρευνα σε πταισματοδίκη, ώστε να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε τραγικό θάνατο έναν 45χρονο σύζυγο και πατέρα τριών παιδιών.

Η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα σκοτεινά σημεία της τραγωδίας, η οποία κόστισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο και μάλιστα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το βασικό ερώτημα “γιατί;”, να ταλαιπωρεί ακόμα την οικογένειά του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για την υπόθεση και στο πλαίσιο της προανάκρισης της Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, επρόκειτο να διοριστεί πραγματογνώμονας, με τον Διοικητή, πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου να κάνει λόγο τότε για μία πραγματικά δύσκολη υπόθεση.

Για την υπόθεση είχε ενημερωθεί σχετικώς και η Επιθεώρηση Εργασίας, ώστε να εξεταστεί εάν πρόκειται για εργατικό ατύχημα, τί είδους εργασιών και με ποιόν εργοδότη, αφού τότε πιθανολογούνταν, λόγω των ευρημάτων, ότι στις εγκαταστάσεις κόβονταν σίδερα.

Οι δηλώσεις του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, πυράρχου Χαράλαμπου Πόζογλου δύο μέρες μετά την τραγωδία στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει