ΒΟΛΟΣ: Κλείνουν την παραλία από την Δευτέρα μέχρι και τέλος Απριλίου – Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα προστασίας ενάντια στην διασπορά του ιού

Από την Δευτέρα μέχρι και τις 30 Απριλίου κλείνει η παραλία του Βόλου, μετά από εισήγηση της Λιμενικής Αρχής και συγκεκριμένα θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση.

Το Λιμεναρχείο σύμφωνα με πληροφορίες ανησυχεί πως δεν θα μπορέσει να ελέγξει -λόγω και έλλειψης προσωπικού- την κίνηση των πολιτών που θα υπάρξει με την αλλαγή του καιρού και την αύξηση των θερμοκρασιών.

Ο ΟΛΒ, που είναι ο μόνος υπεύθυνος να λάβει την απόφαση σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία, δήλωσε πως δεν φέρει αντίρρηση και θα εξετασθούν οι κανόνες που θα ισχύσουν για τα Σαββατοκύριακα.

Πρός τούτο υπάρχει η σκέψη να κλείσει η παραλία, με κιγκλιδώματα, από το λιμάνι μέχρι και τον Άγιο Κωνσταντίνο, για το διάστημα μέχρι τις 30 Απριλίου, προκειμένου να μην γίνονται οι άσκοπες βόλτες που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, από κάποιους οι οποίοι δεν τηρούσαν και τις αποστάσεις ασφαλείας.

Ανάλογα μέτρα πιθανόν θα ληφθούν και στον λόφο της Γορίτσας, όπου κατεγράφησαν κρούσματα συναθροίσεων παρά τους περιορισμούς της καραντίνας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει