ΒΟΛΟΣ: Νεαροί έκλεψαν φορτηγό και με αυτό έκλεψαν 3,5 τόνους μεταλλικά αντικείμενα και μπαταρίες

Ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμή ένας 17χρονος και ένας 20χρονος και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία

Ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής δύο από τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δύο περιπτώσεις κλοπής που είχαν διαπραχθεί το προηγούμενο έτος στο Βόλο.

Ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής ως δράστες δύο άτομα, ηλικίας 20 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας την (24-04-2017) το βράδυ στο Βόλο, οι δύο δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους διέπραξαν τα ακόλουθα:
– αρχικά αφαίρεσαν Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο Βόλο, ενώ
– στη συνέχεια μετέβησαν με το προαναφερόμενο όχημα σε επιχείρηση, απ’ όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από χαλκό και μπρούτζο, συνολικού βάρους (2,5) τόνων, καθώς και διάφορες μπαταρίες οχημάτων, συνολικού βάρους ενός τόνου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοια αδικήματα, καθώς και να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος συνεργός τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει