ΒΟΛΟΣ: Ο υπουργός Υγείας Ξανθός εγκαινίασε μονάδες Υγείας, δεσμεύτηκε για κάλυψη των κενών και ενίσχυση της Α’θμιας Φροντίδας Υγείας

Εγκαινίασε τη Μονάδα Εμφύτευσης Βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Βόλου και τη ΤΟΜΥ Αγριάς, ενώ πραγματοποίησε κεντρική ομιλία σε εκδήλωση για την Υγεία

Την ανάγκη ενίσχυσης της Α’βάθμιας Φροντίδας Υγείας πρόταξε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός από το Βόλο, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη την Πέμπτη, εγκαινιάζοντας τη Μονάδα Εμφύτευσης Βηματοδοτών του Νοσοκομείου Βόλου και τη ΤΟΜΥ Αγριάς.

Ο υπουργός, δεσμευόμενος για την κάλυψη των όποιων κενών, ξεκινώντας από την πρόσληψη οφθαλμιάτρου και ογκολόγου στο Νοσοκομείο της πόλης, ανακοίνωσε την πρόσληψη 2.760 γιατρών το 2018, εκ των οποίων οι 500 θα απασχοληθούν στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών.

Τον κ. Ξανθό υποδέχθηκε ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου Ματθαίος Δραμητινός και γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ στα εγκαίνια της αίθουσας Εμφύτευσης Βηματοδοτών που ακολούθησαν παρόντες ήταν αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος και Μ. Μπαλλής και η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει