ΒΟΛΟΣ: Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος – Αρνήθηκε ως κίνητρο τα ναρκωτικά

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου, ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του φονικού, που έγινε το Σάββατο 21 Αυγούστου στο Βόλο, με θύμα έναν 41χρονο.

Ο 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης του φονικού και αιτία του διαπληκτισμού που οδήγησε στην τραγωδία είπε ότι ήταν οι προσωπικές του διαφορές με το θύμα για τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του.

Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση για τα κίνητρα του εγκλήματος από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας δεν υπάρχει, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση του άγριου φονικού αναμένεται να πέσει κατά την απολογία του 34χρονου την ερχόμενη Παρασκευή.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το απόγευμα του Σαββάτου στο Βόλο, το θύμα μαζί με φιλικό του πρόσωπο μετέβησαν σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με οικεία του πρόσωπα. Εκεί, ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με μαρτυρία περιοίκου, ο δράστης φέρεται να έσυρε το θύμα από την αυλή του σπιτιού του στο δρόμο κι από εκεί στο απέναντι παρκάκι, αιμόφυρτο και γυμνό από την μέση και πάνω. Στην συνέχεια με το λάστιχο ποτίσματος έπλυνε τα αίματα που είχαν πέσει στην αυλή.

Συνήγοροι υπεράσπισης του 34χρονου ανέβαλαν οι Κωνσταντίνος Κατσαβός και Ιωάννης Σπηλιώτης, δικηγόροι από Λάρισα, ενώ σε μια σύντομη δήλωσή του ο κ. Κατσαβός, υποστήριξε ότι ο πελάτης του έδρασε αμυνόμενος, όταν ανακάλυψε ότι το θύμα στην τσάντα του είχε μαχαίρι.

Όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης στην αστυνομία, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε. Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαίρωσε στο λαιμό, ενώ στην συνέχεια πήρε ένα τούβλο, με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει