“Βόμβα” Καρατζαφέρη για συλλαλητήριο: Διαπίστωσε εμπλοκή της Αμερικανικής πρεσβείας

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Όπως εξελίχθηκε η υπόθεση, εγώ θα προτιμούσα να μείνουμε στον απόηχο της Θεσσαλονίκης…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για “χρυσή ευκαιρία να τελειώσουμε με τον Τσίπρα”, η οποία χάθηκε από δυνάμεις που τον προστάτευσαν. Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα απέδωσε κυρίαρχο ρόλο στην Αμερικανική πρεσβεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης είπε αυτολεξεί: “Όχι μόνο ο Τσίπρας αλλά και άλλοι προστάτες του Τσίπρα φοβήθηκαν ότι μπορεί να ήταν το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Φοβήθηκαν. Ως εκ τούτου έλαβαν τα μέτρα τους, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει πιο πολύ ορμή, πιο πολύ ψυχή, απ’ ότι τελικά έφυγε απ’ το συλλαλητήριο. Δηλαδή κάποιος αισθάνθηκε ο κόσμος ότι του κρατούσε τα γκέμια, δεν τον άφηνε να χλιμιντρίσει και να φύγει προς τα εμπρός. Ήταν μια χρυσή ευκαιρία να απαλλαγούμε και να τελειώσουμε με τον Τσίπρα. Υπήρξαν όμως δυνάμεις που προστάτευσαν και έφεραν τα πράγματα εκεί που ήθελαν. Επιπλέον αυτοί οι ίδιοι προστάτες του Τσιπρισμού αλλά και ο Τσίπρας, ο οποίος μπορεί να έχει του κόσμου τα μειονεκτήματα αλλά βλαξ δεν είναι, αντελήφθη ότι δεν πρέπει να ανοίξει μύτη, δεν πρέπει να πέσει χαστούκι…

Μεγάλο ρόλο έπαιξε η πρεσβεία των Αμερικανών στο συλλαλητήριο, έβαλαν τους δικούς τους, καπέλωσαν την ιστορία και κράτησαν πολύ χαμηλά το θερμόμετρο.

Έκανα ρεπορτάζ όλη τη νύχτα και διαπίστωσα ότι υπήρχε ανοιχτή γραμμή με την πρεσβεία, για το οτιδήποτε, για το ότι θέλει να ανέβει ο τάδε επάνω, τί να κάνουμε. Επομένως από εκεί και πέρα νοθεύτηκε η οργανωτική επιτροπή, αλλά ο κόσμος όμως ο οποίος δεν τα ήξερε αυτά είχε τα αγνά αισθήματα του Έλληνα πατριώτη, του πάμε σήμερα να καθαρίσουμε τον Τσίπρα. Δυστυχώς όμως έχω την αίσθηση ότι τον έλεγχο τον είχε πάλι η Αμερικανική πρεσβεία”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει