«ΒΟΜΒΕΣ» Σούρλα μέσα από το Marconi 96,1: Συνεργάτες του Τσίπρα εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Κοσκωτά

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η νοθεία στα καύσιμα του Στρατού συνεχίζεται και σήμερα. Ο Τσίπρας παραδόθηκε στα μεγάλα συμφέροντα – Αν η ΝΔ υπερψηφίσει τη συμφωνία, εγώ φεύγω από το κόμμα…”

Άστραψε και βρόντηξε την Τρίτη μέσα από το Radio Marconi 96,1 F.M. ο πρώην Γ.Γ. Διαφάνειας και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Γιώργος Σούρλας, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, κάνοντας μεταξύ άλλων αναφορά και μάλιστα ονοματίζοντας στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Κοσκωτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνοι που έγραψαν ιστορία διαφθοράς και διαπλοκής ήταν πολλοί. Αλλά μεταξύ αυτών ο τότε υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο δικηγόρος Ματζουράνης, στενός συνεργάτης του Μ. Κουτσόγιωργα και γραμματέας του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι αυτός που πήρε τα εκατομμύρια δολλάρια του Κοσκωτά και τα έδωσε στον Κουτσόγιωργα. Οπως και ο κ. Ρουμελιώτης που στήριξε τον Κοσκωτά. Αυτοί οι δύο είναι σήμερα συνεργάτες του κ. Τσίπρα. Ο κ. Ρουμελιώτης είναι διοικητής σε Τράπεζα και ο κ. Ματζουράνης δικηγόρος υπεράσπισης της Κυβέρνησης και τώρα τελευταία μάλιστα στην ιστορία διεκδίκησης των τηλεοπτικών αδειών”.

«Η νοθεία στα καύσιμα του Στρατού συνεχίζεται και σήμερα. Ο Τσίπρας παραδόθηκε στα μεγάλα συμφέροντα»

Ο κ. Σούρλας ήταν εκείνος που επί κυβέρνησης ΝΔ είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τη νοθεία στα καύσιμα των ενόπλων δυνάμεων. Η έρευνά του μάλιστα είχε φτάσει έως τον Άρειο Πάγο.

Μιλώντας στον Δημήτρη Μαρέδη ο πρώην Γ.Γ. Διαφάνειας ξεκαθάρισε: «Έχω την πεποίθηση ότι η νοθεία στα καύσιμα των ενόπλων δυνάμεων συνεχίζεται. Το λαθρεμπόριο καλπάζει. Τα ολυμπιακά έργα για παράδειγμα. Που είναι το πόρισμα, που ειναι η παραλαβή των έργων, για την οποία κατήγγειλε ο Τσίπρας την προηγούμενη κυβέρνηση; Δυστυχώς, τα εξωθεσμικά κέντρα λειτουργούν ακόμα. Τα τρίγωνα της εξουσίας υπάρχουν. Υπάρχει ένας διαγωνισμός για τον προσεταιρισμό των μεγάλων οικονομικών παραγόντων, και όσων διαθέτουν τηλεοπτικά μέσα. Ο Τσίπρας ήταν η ευκαιρία να ανοίξει νέους ορίζοντες, αλλά παραδόθηκε ή συμβιβάστηκε με τα μεγάλα συμφέροντα”.

«Αν η ΝΔ υπερψηφίσει τη συμφωνία, εγώ φεύγω από το κόμμα»

Ο κ. Σούρλας αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και στη στάση που κρατά η ΝΔ τόνισε ότι “με τη θέση του τη σθεναρή στο Σκοπιανό, αισθάνομαι ότι ο Μητσοτάκης έγινε ηγέτης. Μέχρι τώρα ήταν ένας καλός αρχηγός. Είναι μεγάλο τόλμημα να στέκεται απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις, γνωρίζοντας ότι μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στον στόχο του να γίνει Πρωθυπουργός. Η ΝΔ αποκλείεται να υπερψηφίσει τη συμφωνία. Αν το κάνει, το επόμενο λεπτό φεύγω από το κόμμα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει