Ξεφτίλα της ΕΠΟ, έκανε κωλοτούμπες στα γούστα Μαρινάκη! Ανακάλεσαν προσκλήσεις σε Αγοραστό, Κολυνδρίνη και Μπέο

Η ξεφτίλα των «υπευθύνων» του ελληνικού ποδοσφαίρου δυστυχώς δεν έχει τελειωμό. Σε μια απίστευτη επίδειξη δουλοπρέπειας και ραγιαδισμού στις επιθυμίες του μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη οι παραγοντίσκοι της ΕΠΟ πραγματοποίησαν μη προβλεπόμενη σύσκεψη και υπακούοντας στις εντολές και τις πιέσεις Καραπαπά (!!), με δήλωση Δέδε ανακάλεσαν τις προσκλήσεις για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, την Aντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο!!!

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να διερωτώνται γιατί το ποδόσφαιρό μας βρίσκεται σε τέτοια ανυποληψία.

Με τέτοιους παράγοντες να κάνουν επικύψεις και κωλοτούμπες για να ικανοποιούν τον Μαρινάκη που θεωρεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο προσωπική του επιχείρηση είναι βέβαιο ότι η ξεφτίλα δεν έχει όρια.

Ντροπή και μόνο ντροπή στους νέους νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου μας που ανέλαβαν να αποτελειώσουν όσα άφησαν οι άλλοι βρικόλακες του παρελθόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν καν ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, ότι προφανώς, με τη λογική της ΕΠΟ, αποτελούν απειλή για την ασφάλεια του… τελικού γι αυτό τους απαγορεύεται η είσοδος, το ρεζιλίκι δημοσιευόταν σαν κεντρική είδηση στα ΜΜΕ του μεγαλοεφοπλιστή ως κατόρθωμά του… Πραγματική αηδία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει