Ξεκάθαρος ο Βορίδης μέσα από το Marconi 96,1 για τα χρίσματα στην τοπική αυτοδιοίκηση

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Για τις περιφέρειες, ναι, θα δοθούν… Από εκεί και πέρα δεν θα μπούμε σε μια λογική σκληρής χειραγώγησης των αυτοδιοικητικών εκλογών…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο βουλευτής και αρμόδιος τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βοριδής μεταξύ άλλων και για τα χρίσματα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο ένα βήμα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος.

“Για τις περιφέρειες μπορώ να σας το πω και νομίζω ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν. Ναι, θα δοθούν. Οι περιφέρειες είναι μεγάλες πληθυσμιακά, επομένως έχουν πάρα πολύ έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα θα πάμε να εξετάσουμε τα θέματα ανά Δήμο, η προσπάθεια που θα κάνουμε είναι να συνθέσουμε όσο μπορούμε τις ας το πω τις διαφορετικές επιλογές, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ενιαία η φωνή της Ν.Δ. στη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά δεν θα μπούμε σε μια λογική σκληρής χειραγώγησης των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θα προσπαθήσουμε να συνθέσουμε τα πράγματα, να τα παροτρύνουμε στη γραμμή της σύνθεσης, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να είναι όσο πιο ενωτική και ενιαία η παρουσία της Ν.Δ., αλλά νομίζω ότι ως εκεί θα πάμε…”

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει