Υπερσύγχρονο όχημα – πλυντήριο κάδων απέκτησε ο Δήμος Σκιάθου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ένα ακόμη υπερσύγχρονο όχημα – πλυντήριο κάδων απέκτησε ο Δήμος Σκιάθου με χρηματοδότηση ύψους 130.000€ κατόπιν σχετικής πρότασης που υπέβαλε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ιι» .

Λειτουργεί με αυτόματο και χειροκίνητο τρόπο εξασφαλίζοντας άρτια πλύση των κάδων απορριμμάτων ακόμα και με βαριά αστικά απορρίμματα. Είναι το πλέον σύγχρονο πλυντήριο και το πλέον αποτελεσματικό στην εσωτερική και εξωτερική πλύση των κάδων, καθώς και για το πλύσιμο δρόμων και πλατειών. Είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις δύσκολες απαιτήσεις και στις ιδιομορφίες που παρουσιάζει το έργο πλύσης κάδων. Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά και για αυτήν χρειάζονται δύο υπάλληλοι του Δήμου, ώστε να τοποθετούν τον κάδο σωστά.

Η κατασκευή της μονάδας είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί εν κινήσει με αποτέλεσμα την καλύτερη συνεργασία με τα οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων και την ελαχιστοποίηση του συνολικού χρόνου απασχόλησης του μηχανήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για την υποστήριξη πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς διαθέτει μεγάλης χωρητικότητας δεξαμενή νερού.

Το νέο όχημα βαρέως τύπου, εντάχθηκε ήδη στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι υπάλληλοι της οποίας δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει