Υπογράφηκε η σύμβαση σύνδεσης δημοτικών κτηρίων της Ν. Αγχιάλου με το φυσικό αέριο

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τη σύμβαση σύνδεσης των δημοτικών κτηρίων και σχολείων της Νέας Αγχιάλου με το φυσικό αέριο, υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και εκ μέρους τηςΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ , ο κ. Λεων. Μπακούρας.

Τα κτήρια που συνδέονται είναι: Το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Νέας Αγχιάλου, το 1ο Δημοτικό – Ευγένειο και το 2ο Δημοτικό – Βαρνάλειο Σχολεία Νέας Αγχιάλου και ο Παιδικός Σταθμός Νέας Αγχιάλου – Προκόπιος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ. Βόλου, «σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος Βόλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου και τόνισε: “Συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ γιατί έχουμε μια άριστη συνεργασία”.

Από την πλευρά ο κ. Μπακούρας , αναφερόμενος στην συνολική πορεία του έργου ανέφερε: “Είμαστε στις Μικροθήβες, κατασκευάζουμε 15 χλμ., τέλος Σεπτεμβρίου θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πάνω από 750 οικογένειες έχουν κάνει αίτηση να συνδεθούν. Σήμερα υπογράφουμε με τον Δήμο την σύμβαση για την σύνδεση δημοτικών κτιρίων στη Νέα Αγχίαλο με φυσικό αέριο και συνεχίζουμε την συνεργασία μας”».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει