Ζ. Μακρή: 10 Νέα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Μαγνησίας από τις 5 Μάϊου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μετά από ενημέρωση που είχε από τη γενική γραμματεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κ. Ζέττα Μ. Μακρή, ενημερώνει πως από τις 5 Μαϊου στο νομό Μαγνησίας θα δημιουργηθούν 10 νέα εμβολιαστικά κέντρα που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτάχυνση του εμβολιασμού του πληθυσμού του νομού.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν 4 νέες εμβολιαστικές γραμμές στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, 2 νέες εμβολιαστικές γραμμές στο Κ.Υ. Βόλου, 3 νέες εμβολιαστικές γραμμές στο Κ.Υ. Αλμυρού και μία νέα εμβολιαστική γραμμή στο Κ.Υ. Βελεστίνου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό με τη δημιουργία των νέων εμβολιαστικών γραμμών η αύξηση των ρυθμών εμβολιασμού, του πληθυσμού της Μαγνησίας, αναμένεται να είναι ραγδαία ενώ βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη ανύψωση ενός ισχυρού τείχους ανοσίας έναντι στον ιό και η άμεση επαναφορά της κανονικότητας στην ελληνική κοινωνία και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η κ. Μακρή, αναφέρει χαρακτηριστικά, πως « πλέον είμαστε στην τελική ευθεία για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Η δημιουργία των 10 νέων εμβολιαστικών κέντρων στη Μαγνησία δείχνει έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, την βασική στόχευση της κυβέρνησης για την γρήγορη επαναφορά της κανονικότητας και την επιστροφή στην χωρίς φόβο, καθημερινότητά μας. Ακούμε τους ειδικούς, εμβολιαζόμαστε και αφήνουμε πίσω το φόβο και την αγωνία που μας δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει