Ζ. Μακρή: Ενίσχυση και του ΠΠΙ Αλοννήσου από την 5η Υ.ΠΕ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με αμείωτους ρυθμούς, συνεχίζεται, η ενίσχυση των δομών υγείας των Βορείων Σποράδων, από την 5η Υ.ΠΕ, καθώς, μετά την ουσιαστική ενίσχυση, του Κ.Υ. Σκιάθου, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κ. Ζέττα Μ. Μακρή, ενημερώθηκε από την διοίκηση της Υ.ΠΕ πως το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείου Αλοννήσου ενισχύεται, με δύο, άτομα, επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, μόλις χθες, μετά την επικοινωνία που είχε η κ. Μακρή, με τον κ. Σερέτη, αναρτήθηκε και η απόφαση διορισμού δύο νέων ατόμων με ειδικότητα ΔΕ Νοσηλευτών/Βοηθών Νοσηλευτικής που θα ενταχθούν άμεσα στο υπηρεσιακό δυναμικό του ΠΠΙ Αλοννήσου και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία του, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η άμεση και έγκαιρη ενίσχυση των υγειονομικών δομών των Βορείων Σποράδων δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, την πρωτογενή και ολοκληρωμένη γνώση των αναγκών, που έχουν οι συγκεκριμένες δομές από την ηγεσία της 5ης Υ.ΠΕ, η οποία, παρά τον τεράστιο όγκο εργασιών που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες της πανδημίας συνεχίζει, να στελεχώνει, με ουσιαστικές παρεμβάσεις όλα τα κενά που εμφανίζονται στο νομό Μαγνησίας.

Η κ. Μακρή, ευχαρίστησε, για ακόμη μία φορά, την ηγεσία της 5ης Υ.ΠΕ για τα άμεσα και αποτελεσματικά αντανακλαστικά της, δηλώνοντας πως « η προσπάθεια, για την ολοκληρωμένη υγειονομική κάλυψη των κατοίκων των νησιών μας, είναι διαρκής και επίπονη, ωστόσο χάρις στη συντονισμένη λειτουργία των υπηρεσιών και της διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ, τα αποτελέσματα της προσπάθειας είναι απτά και ευεργετικά προς όφελος των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών του νομού μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει