Ζ. Μακρή: Ενίσχυση του Λιμενικού Σταθμού Αλοννήσου με επιπλέον προσωπικό

Μετά από ενημέρωση που είχε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή για την έλλειψη προσωπικού στο Λιμενικό Σταθμό της Αλοννήσου και την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσής του, ενόψει και της φετινής αυξημένης τουριστικής κίνησης στην Αλόννησο, επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την επίλυση του σοβαρού αυτού για το νησί ζητήματος.

Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή αντιλαμβανόμενη το δίκαιο αλλά και το εύλογο του αιτήματος απευθύνθηκε άμεσα στον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη, θέτοντας αναλυτικά την αναγκαιότητα ενίσχυσης του Λιμενικού Σταθμού Αλοννήσου, με επιπλέον προσωπικό, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης που υπάρχει φέτος στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το υπάρχον προσωπικό πάρα τις εξαιρετικά φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει δυστυχώς δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών ενώ το καθηκοντολόγιο των λιμενικών υπαλλήλων είναι, ήδη, ιδιαίτερα επιφορτισμένο.

Ο κ. Πλακιωτάκης κατανοώντας πλήρως το δίκαιο του αιτήματος και δρώντας έγκαιρα, ενημέρωσε την κ. Μακρή, πως θα υπάρξει άμεσα ενίσχυση προσωπικού στην Αλόννησο με την απόσπαση λιμενικών υπαλλήλων προκειμένου να συμβάλλουν ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και να καλυφθούν κατά το μέτρο του εφικτού οι αυξημένες λόγω της τουριστικής περιόδου, ανάγκες.

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκρισή του και ικανοποίηση του αιτήματος και ενημέρωσε άμεσα τον δήμαρχο του νησιού κ. Βαφίνη, για την άκρως θετική έκβαση του αιτήματος που θα συμβάλλει καθοριστικά στην απρόσκοπτη λειτουργία του Λιμενικού Σταθμού Αλοννήσου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει