Ζ. Μακρή: «Έτοιμες οι μελέτες του ΓΕΛ Αλμυρού από την ΚΤΥΠ Α.Ε.»

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για την μελετητική ωριμότητα και ετοιμότητα της εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.), που αφορά στην ανακατασκευή του ενός, εκ των «διδύμων» σχολείων, του Γενικού Λυκείου Αλμυρού, ενημέρωσε την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, και βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Θ. Γιάνναρης, σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. Η πρόοδος των εργασιών του ζητήματος, πάντα σε στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Β. Χατζηκυριάκο, αποτέλεσε το αντικείμενο πολλών και διαδοχικών συναντήσεων της Υφυπουργού με τον κ. Γιάνναρη στις 10/09/2020, στις 7/12/2020, στις 22/12/2020 και στις 8/01/2021 καθώς και των μεταξύ τους τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Η ανακατασκευή του ως άνω σχολείου, ΓΕΛ Αλμυρού, εκτιμώμενου προϋπολογισμού 1,7 εκ. €, που, λόγω παλαιότητας, είχε πολλά προβλήματα ασφάλειας, είναι ένα από τα έργα προτεραιότητας για την εταιρία, αφού οι τεχνικές υπηρεσίες της ΚΤΥΠ Α.Ε. έχουν ολοκληρώσει το σύνολο των μελετών (μελέτη στατικής επάρκειας, αρχιτεκτονική μελέτη, μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων) καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Η κ. Μακρή, αφού ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο για την θετική αυτή εξέλιξη, ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Γιάνναρη, για την συνεργασία, την ενημέρωση αλλά, κυρίως, για την ταχύτητα, με την οποία θέματα, που απασχολούν τον νομό, προγραμματίζονται και ολοκληρώνονται από τις υπηρεσίες του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και αναφορά στην ειλικρινή ενημέρωση που είχε όλο αυτό το διάστημα από τον ίδιο για το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους όσο και στις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες. Τόνισε, δε, ότι και μόνο η ανακοίνωση της μελετητικής ωριμότητας του έργου ανήμερα της έναρξης του διδακτικού έτους, αποτελεί, συμβολικά, τουλάχιστον, εχέγγυο της επιτυχούς ολοκλήρωσης του έργου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει