Ζ. Μακρή με Στ. Πέτσα και Αχ. Μπέο για θέματα του Δήμου Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττας Μ. Μακρή με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο. Σκοπός της συνάντησης ήταν να επικαιροποιηθεί τόσο η ιεράρχηση των αναγκών καθώς και ο καθορισμός των πόρων χρηματοδότησης για έργα που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή όσο και το χρονοδιάγραμμα και η ταχύτητα υλοποίησής τους. Άλλωστε, το έναυσμα για την συνάντηση αυτή το έδωσε η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μαγνησία, κατά την διάρκεια της οποίας, ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να θέσει τις προτεραιότητες και τα προβλήματα προκειμένου οι λύσεις να προωθηθούν, με ταχύτατους ρυθμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε ο Δήμαρχος κ. Μπέος, ο οποίος έθεσε στον κ. Πέτσα μία σειρά θεμάτων, ιεραρχημένων, αλλά και προτάσεων ώριμων έργων, που αφορούν, μεταξύ άλλων και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου. Ο κ. Πέτσας, αφού άκουσε με προσοχή, τις προτάσεις, συμφώνησε ότι τα ζητήματα αυτά, τα οποία είναι σε γνώση του Πρωθυπουργού, θα επιλυθούν σύντομα και για τον λόγο αυτό οι υπηρεσίες του εργάζονται πυρετωδώς για την επίλυση και δρομολόγησή τους.

Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την διαθεσιμότητά του, την προθυμία του και πρωτίστως, για το ζωηρό ενδιαφέρον του να βοηθήσει και να στηρίξει τον Δήμο Βόλου, δήλωσε βεβαία για την πρόθεση του Υπουργού να δρομολογήσει την υλοποίηση μίας σειράς σημαντικών έργων της ως άνω δημοτικής αρχής αλλά και να προωθήσει, θετικά, την εξέλιξη των, ήδη, υποβληθέντων αιτημάτων δεδομένης της ωριμότητας και της επάρκειάς τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει