Ζ. Μακρή: “Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόλου ο ιατρικός εξοπλισμός δωρεάς Πανταζή”

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή, παρουσία της δωρήτριας κ. Ελένης Πανταζή, συζύγου του αείμνηστου Νικολάου Πανταζή ιατρού καρδιολόγου, παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Βόλου τον ιατρικό εξοπλισμό που είχε αιτηθεί μέσα από την επικοινωνία τους.

Η άμεση κινητοποίηση της κ. Μακρή και η γενναιόδωρη ανταπόκριση της κ. Πανταζή οδήγησαν στην αίσια έκβαση και ο ιατρικός εξοπλισμός αγοράστηκε και άρχισε να παραδίδεται στα Κέντρα Υγείας Βόλου, Βελεστίνου και Ζαγοράς.

Η αρχή, “το ήμισυ του παντός”, έγινε με την παράδοση ενός υπέρηχου καρδιάς στο ΚΥ Βόλου, όπου το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό με εκπρόσωπο την κα Καλλιόπη Σκούπρα ιατρό παρέλαβε το μηχάνημα και ευχαρίστησε θερμά την Υφυπουργό Παιδείας και την ευγενική δωρήτρια για την σπουδαία προσφορά τους.

Η κα Μακρή διαβεβαίωσε ξανά για την σταθερή προτεραιότητά της ως προς την ενίσχυση των δομών υγείας και τη διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και διάγνωσης για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μαγνησίας ενώ η κα Πανταζή, φανερά συγκινημένη, χαρακτήρισε καθόλου τυχαία την παράδοση του υπέρηχου καρδιάς ως πρώτη συσχετίζοντάς την με την ιατρική ειδικότητα του εκλιπόντος συζύγου της, συνοδοιπόρου στη ζωή και συνδωρητή στην πολύτιμη κίνηση ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει