Ζέττα Μακρή και Γιώργος Γεραπετρίτης σε συναυλία αλληλεγγύης της Ι.Μ. Πειραιώς

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή στήριξε, με την παρουσία της, τη μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΕΒΕΠ, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

Η τιμητική και εγκάρδια πρόσκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ έτυχε της ευγνωμοσύνης και της εκτίμησης της Υφυπουργού, η οποία ένωσε την φωνή της στο μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στον διαρκή αγώνα κατά της φτώχειας.

Στην ίδια εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς τίμησε τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη για την πολύτιμη συμβολή του στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Ιδιαίτερη συμμετοχή στη βραδιά είχαν τα παιδιά, καθώς η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως τραγούδησε με τους καλλιτέχνες και μαθητές των εκπαιδευτηρίων βραβεύτηκαν για την διάκρισή τους σε μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Ήρωες και ηρωίδες του ‘21».

Η φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Ι.Μ. Πειραιώς βρήκε συγκινητική ανταπόκριση και την τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ πολλών άλλων, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων Γεώργιος Μυλωνάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει