Ζέττα Μακρή: Ολοκλήρωση της στέγης του Κ.Υ. Ζαγοράς από ΚΤΥΠ Α.Ε.

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ) κ. Θανάση Γιάνναρη επικοινώνησε η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή για την αποκατάσταση της στέγης του Κ.Υ. Ζαγοράς, που, εδώ και χρόνια, χρήζει επισκευής και οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου απέβησαν άγονες και άκαρπες.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ ζήτησε την συνδρομή της ΚΤΥΠ Α.Ε., που, επιθυμώντας πρόσθετα στοιχεία και επικαιροποίηση της υπάρχουσας μελέτης, θα αποστείλει για αυτοψία, στην Ζαγορά, κλιμάκιο μηχανικών, που θα αντλήσουν τις επιπλέον πληροφορίες ώστε να αναθεωρηθεί και βελτιωθεί η υπάρχουσα μελέτη, να συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης και να υλοποιηθεί το έργο. Το κλιμάκιο θα μεταβεί, στην Ζαγορά, την προσεχή εβδομάδα και τυχόν υπέρβαση του υπάρχοντος προϋπολογισμού θα καλυφθεί από την 5η ΥΠΕ, όπως ο διοικητής Φώτης Σερέτης, ρητά, δεσμεύθηκε.

Η βουλευτής ενημέρωσε την δημοτική αρχή για την θετική αυτή εξέλιξη, δοθέντος ότι το θέμα αυτό είναι μείζονος σημασίας και μειώνει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών δημόσιας υγείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει