Ζήτησε τα λεφτά που είχε δουλέψει, την στραγγάλισε, τη διαμέλισε και πέταξε τα κομμάτια στον υπόνομο

Φριχτό θάνατο στα χέρια ενός άνδρα που αρχικά τη στραγγάλισε και στη συνέχεια διαμέλισε το άψυχο κορμί της βρήκε μια 16χρονη στην Ινδία όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα της.

Όπως μεταδίδει το indianexpress.com, η Σόνι Κουμάρι είχε προσληφθεί ως υπηρέτρια μέσω ενός γραφείου που είχε συστήσει ο 30χρονος Μαντζίτ Καρκέτα.

Ο 30χρονος κράταγε το μισθό της ώστε να την έχει υπό έλεγχο.

Μετά από ένα χρόνο εργασίας στο Νέο Δελχί η νεαρή κοπέλα ζήτησε από τον Καρκέτα να της δώσει τα χρήματα για τα οποία είχε εργαστεί τα οποία ήταν περίπου 70 ευρώ το μήνα.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στις αρχές Μαΐου σε ένα σπίτι με την 16χρονη να ζητά τα χρήματά της και ταυτόχρονα να ζητά να επιστρέψει στο σπίτι της από το οποίο είχε φύγει πριν από τρία χρόνια.

Μπροστά στην επιμονή της κοπέλας ο Καρκέτα μαζί με δύο ακόμη άτομα τη στραγγάλισε και στη συνέχεια με τη βοήθεια δύο συνεργών του διαμέλισε το κορμί της και το πέταξε σε υπόνομο. Όπως ανέφερε η αστυνομία έβαζαν τα κομμάτια σε σακούλες και τα πετούσαν.

Κομμάτια από το διαμελισμένο κορμί της νεαρής κοπέλας βρέθηκε να επιπλέει λίγες ημέρες αργότερα με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του 30χρονου μετά από πληροφορία που της έδωσε ένας γείτονάς του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο Καρκέτα ομολόγησε τόσο την άγρια δολοφονία της 16χρονης όσο και το λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει