Έμα Στόουν για Λάνθιμο: «Είμαι από την Αριζόνα, είναι από την Αθήνα, δεν ξέρω πώς δούλεψε αυτό»


Σε μια κοινή τους συνέντευξη στους New York Times, Έμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος μιλούν για τη συνεργασία τους και αποκαλύπτουν πώς είναι να έχουν τα πάντα και τίποτα κοινό.

«Είμαι ένα κορίτσι από την Αριζόνα και είναι ένας τύπος από την Αθήνα. Δεν ξέρω πώς λειτούργησε αυτό», σημειώνει η Έμα Στόουν που μίλησε για τον Γιώργο Λάνθιμο μετά την τελευταία τους συνεργασία στο «Poor Things».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος έχουν συνεργαστεί στο «The Favourite», τη μικρού μήκους ταινία «Bleat» και το «And», μια κωμική ανθολογία που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Όταν η Έμα Στόουν γνώρισε τον Γιώργο Λάνθιμο

Όμως, όταν τον γνώρισε, περίμενε κάτι διαφορετικό. Ήταν τον Ιούνιο του 2015, όταν συναντήθηκε με τον Γιώργο Λάνθιμο σε ένα καφέ, προκειμένου να μιλήσουν για την «Ευνοούμενη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πίστευα ότι θα ήταν πραγματικά τρομακτικός και διεστραμμένος»

«Πίστευα ότι θα ήταν πραγματικά τρομακτικός και διεστραμμένος. Και δεν ήταν. Ήταν μια πολύ άνετη και εύκολη συζήτηση. Τα πήγαμε καλά αμέσως», περιέγραψε.

Η Έμα Στόουν παραδέχθηκε ότι περίμενε πως ο Γιώργος Λάνθιμος θα ήταν μια πιο τρομακτική παρουσία, έχοντας δει τις ταινίες που είχε κάνει έως τότε. «Τι κλισέ», αντέδρασε ο Γιώργος Λάνθιμος στη συνέντευξη. «Ήμουν 26 ετών, αλλά ήμουν παιδί», του απάντησε η ηθοποιός.

«Είμαστε σεμνότυφοι για τη σεξουαλικότητα»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Λάνθιμος εξέφρασε ξανά τις εντάσεις του για το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος τις ερωτικές σκηνές στις ταινίες. «Ποτέ δεν κατάλαβα τον πουριτανισμό για το σεξ ή τη γύμνια στις ταινίες. Πάντα με κάνει έξαλλο πόσο ανοιχτόμυαλοι είναι οι άνθρωποι για τη βία και πώς επιτρέπουν ανήλικους να τη βιώνουν με κάθε τρόπο και μετά είμαστε τόσο πουριτανοί για τη σεξουαλικότητα», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Επίσης, εξομολογήθηκε το άγχος που νιώθει όταν δουλεύει σε μια ταινία. «Περνάω φριχτά», παραδέχθηκε. «Είναι πραγματικά χάλια όταν κάνουμε γυρίσματα», σημείωσε η Έμα Στόουν αναφερόμενη στον Γιώργο Λάνθιμο.

«Προσπαθείς να το εκλογικεύσεις. “Γιατί είσαι τόσο ταραγμένος; Είναι μια ταινία”. Σαφώς, όταν το συγκρίνεις με όσα συμβαίνουν στον κόσμο, είναι γελοίο. Αλλά για εσένα, εκείνη τη στιγμή, είναι τα πάντα», εξήγησε ο σκηνοθέτης.

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει